Originalservice 4+ > Audi Service > Audi Service och reparation > Audi Sverige

Audi originalservice 4+
för årsmodellerna 2019–2016.

Om din Audi är av årsmodell 2019 – 2016, kan vi erbjuda en Originalservice 4+. Priset är lägre, men i övrigt är servicen är exakt som Audi Originalservice. Din bil servas av specialutbildade servicetekniker som kan din bil utan och innan, och vet exakt vad den behöver. De använder bara verktyg och Originaldelar som är anpassade till just din bil. Om det behövs uppdateras även programvaran i bilen, och du får alltid en ”stämpel” i den digitala servicehistoriken. Du får också lägre pris även på reparationer.

new_ASER_P_161066.jpg

Audi Originalservice 4+

Tack vare vårt flexibla koncept för Audi Originalservice som tar hänsyn till din körstil, körsträcka och bilens ålder vet din Audi själv när det är dags för service. Det gör att din auktoriserade Audi Serviceverkstad kan utföra flera olika servicemoment vid ett och samma verkstadsbesök. Våra utbildade servicemekaniker kan din Audi och använder bara specialverktyg och Originaldelar som är anpassade för just din bil. Det innebär högre driftsäkerhet och färre servicetillfällen för dig och din Audi. Dessutom förlängs Audis Mobilitetsgaranti automatiskt. Trygghet och flexibilitet à la Audi.

Med Audi Servicebokning online bokar du enkelt tid för service av din Audi. Vi ger förslag på service för din bil baserat på registreringsnummer och du kan se priset direkt i bokningsprocessen. Efter att du valt datum och tid som passar dig får du inom kort en bekräftelse på din bokning från din verkstad.
Boka Service online och få priset direkt!
320x160_AOT_DIV_121018.jpg

Oljebytesservice

Tid är pengar. Med Audis teknik för flexibel oljebytesservice spar du både och. Din Audi avgör själv när det är dags att byta olja* genom att skapa en körprofil utifrån din personliga körstil och bilens individuella driftförhållanden. När systemet känner att det är dags för ett oljebyte får du veta det via bilens serviceintervalldisplay.

För Audis g-tron-modeller gäller oljebyte med fasta intervaller – var 12:e månad eller 15 000 km. När det är dags att boka in en oljebytesservice får du en påminnelse i bilens informationsdisplay.

Vid en oljebytesservice hos din auktoriserade Audi Serviceverkstad används bara Audi Original motoroljor, driftvätskor och komponenter som är utvecklade för att fungera perfekt i och med din Audi.

*Bytesintervall för byte av motorolja är som mest 24 månader.
Hitta din Audi Serviceverkstad
883x496_ASER_P_191003.jpg

Inspektionsservice

Åk tryggt mellan servicetillfällena. Med jämna mellanrum utför din auktoriserade Audi Serviceverkstad en omfattande inspektionsservice på din Audi. Då går vi igenom ett antal kontrollpunkter för att säkerställa att funktionen i din Audi alltid är optimal. Inspektionsservice sker enligt ett fast serviceintervall på 24 månader alternativt vid 30 000 km beroende på vilket som inträffar först.

För modellerna Audi Q4 e-tron, Audi Q4 Sportback e-tron samt Audi e-tron GT gäller inspektionsservice med fast serviceintervall på 24 månader oavsett körsträcka.

När det är dags för en inspektionsservice visas det i serviceintervalldisplayen i din Audi.
Hitta din Audi Serviceverkstad
883x496_trygg_skadereparation.jpg

Trygg och säker skadereparation

Våra skadespecialister är alla kvalitetssäkrade skadeverkstäder.

En skadespecialist garanterar alltid att bilen reparerats enligt tillverkarens anvisningar, med senaste teknik av personal utbildad enligt Audis utbildningsprogram. Dessutom används alltid Originaldelar. Allt för att garantera kvaliteten och ge dig trygghet på vägarna.
Läs mer på Skadespecialist.se
servicecam.JPG

Audi ServiceCam

Om våra mekaniker stöter på ett slitage eller något annat som behöver åtgärdas är många av våra autoriserade verkstäder utrustade med ServiceCam. Med ServiceCam kan mekanikerna filma och skicka ett kort klipp till dig där de visar och förklarar felet, konsekvensen av att inte åtgärda det och ett pris på vad det kommer att kosta.
Läs mer om Audi ServiceCam
AudiKort Visa_ny1920x.jpg

AudiKort Visa

Använd AudiKort Visa för att betala din Audi Originalservice. Du samlar poäng på alla köp och du kan dela upp betalningen av servicen helt avgifts- och räntefritt på 12 månader.
Läs mer om fördelarna med AudiKort Visa