Audi Basservice > Audi Service > Audi Service och reparation > Audi Sverige

Audi Basservice

Audi Basservice- originalkvalitet till ett lägre pris.

Vi byggde din Audi för ett långt och hälsosamt liv. Det bästa sättet att visa din Audi omtanke är att ge den regelbundet underhåll, även när den har blivit äldre. För dig som har en Audi av modellår upp till 2014 har vi utvecklat Audi Basservice – ett serviceprogram anpassat för äldre Audi-bilar och som håller samma höga Audi-kvalitet som du är van vid. Skillnaden för dig är ett lägre pris.

Audi Basservice

I en Audi Basservice ingår ett antal kontrollpunkter som gäller bilens drift- och trafiksäkerhet samt ett års Audi Vägassistans
Priset på vår förmånliga Audi Basservice är 1 895 kr inklusive moms. I det priset ligger ersättning för arbete, olja, reservdelar och en premie för Vägassistansförsäkringen.

Här nedan ser du samtliga punkter som ingår i din Basservice.
AA1_141010_563x317.jpg

Audi vägassistans ingår

I Audi Basservice ingår fri Vägassistans under ett år för samtliga Audi-modeller av modellår upp till 2014. Med Vägassistans får du hjälp dygnet runt med bärgning eller starthjälp om din Audi skulle råka ut för ett driftstopp.
Läs mer om Audi vägassistans

För samtliga Audi-modeller av modellår 1985-2014 ingår följande punkter vid en Basservice:

Byte av motorolja
Motorns olja förlorar efter ett tag sin smörjande och kylande egenskaper vilket leder till onormalt högt slitage. Därför byter vi oljan.
Byte av oljefilter
För att den nya oljan ska behålla sina goda egenskaper fram till nästa service måste även filtreringen av oljan fungerar. Därför byter vi även oljefilter när vi byter motorolja.
Byte av luftfilter
Luftfiltret påverkar bilens effekt och bränsleförbrukning. För att motorn ska andas optimalt byter vi det.
Avläsning av felminne
Luftfiltret påverkar bilens effekt och bränsleförbrukning. För att motorn ska andas optimalt byter vi det.
Kontroll av batteri
För att minimera startproblem kontrollerar vi batteriets syranivå. Vi fyller även på destillerat vatten vid behov.
Kontroll av avgassystem
För att undvika att bilavgaser tränger in i bilens kupé kontrollerar vi att avgassystemet inte läcker samt att klamrar och bussningar är i funktionsdugligt skick.
Kontroll av bromsrör och bromsledningar
För att bilens bromssystem ska fungera tillfredställande kontrollerar vi att inga läckage eller rostangrepp finns på bromsrör eller bromsledningar.
Kontroll av läckage på motor, växellåda och kylare
Läckage av bilens motor och växellådsolja kan vara brandfarligt men kan även orsaka skador på bilens drivlina om den läcker ut.
Kontroll av drivaxeldamasker
För att undvika att smuts tränger in och förstör drivaxelknutarna kontrollerar vi att drivaxeldamasken är fri från skador.
Kontroll av skick på däck samt mönsterdjup
Däckens skick är avgörande för bilens väghållning och bromssträcka. För att din bil ska vara trafiksäker kontrollerar vi däckens skick och mönsterdjup.
Kontroll av bromsbelägg och bromsskivor
Bromsbelägg och bromsskivor är vitala delar för bilens bromsförmåga. Vi kontrollerar bromsbeläggens tjocklek samt bromsskivornas kondition.
Kontroll av yttre belysning
Vi kontrollerar belysning, avläser felminne samt nollställer serviceindikering.
1277x718_ASER_P_161041_rgb_2.jpg

Vad kostar Audi Basservice?

Priset på vår förmånliga Audi Basservice är 1 895 kr inklusive moms. I det priset ligger ersättning för arbete, olja, reservdelar och en premie för Vägassistansförsäkringen.
Hitta din Audi Serviceverkstad
ASER_P_161029_1.jpg

Trygg och säker skadereparation

Våra skadespecialister är alla kvalitetssäkrade skadeverkstäder.

En skadespecialist garanterar alltid att bilen reparerats enligt tillverkarens anvisningar, med senaste teknik av personal utbildad enligt Audis utbildningsprogram. Dessutom används alltid Originaldelar. Allt för att garantera kvaliteten och ge dig trygghet på vägarna.
Läs mer på Skadespecialist.se
servicecam.JPG

Audi ServiceCam

Om våra mekaniker stöter på ett slitage eller något annat som behöver åtgärdas är många av våra autoriserade verkstäder utrustade med ServiceCam. Med ServiceCam kan mekanikerna filma och skicka ett kort klipp till dig där de visar och förklarar felet, konsekvensen av att inte åtgärda det och ett pris på vad det kommer att kosta.
Läs mer om Audi ServiceCam
AudiKort Visa_ny1920x.jpg

Dela upp betalningen med AudiKort Visa

Poäng på alla dina inköp, avgifts- och räntefri delbetalning hos din Audi-återförsäljare, drivmedelsrabatter och kostnadsfri reseförsäkring. Det är bara några av fördelarna som förenklar din vardag med AudiKort Visa.
Mer om AudiKort Visa