Startbatteri > Audi Originaldelar > Audi Service och reparation > Audi Sverige

Originalstartbatteri från Audi
– energiknippen du kan lita på

Startbatteriet i din Audi är viktigare än du kanske inser. Dagens Audi-bilar innehåller en mängd avancerade förarassistanssystem och funktioner som ska göra körningen både säkrare och bekvämare. Det innebär att batteriet i din Audi alltid måste leverera rätt mängd energi vid rätt ögonblick, sommar som vinter, stekheta sommardagar som isande vinternätter. Därför utsätts Audi Originalstartbatterier för extrema uthållighetstester så att de alltid levererar precis så mycket energi som din Audi kräver. Varken mer eller mindre.

1300x551_AOT_DIV_121028.jpg

Ger din Audi perfekt puls

Startbatteriet i är hjärtat i din Audis elsystem och med ett originalstarbatteri från Audi kan du känna dig säker på att din Audi alltid får rätt mängd energi. Våra Originalstartbatterier är specifikt utvecklade och anpassade för våra bilmodeller. Det innebär att de håller högsta kvalitet, har lång livslängd och låg självurladdning för att alltid kunna prestera optimalt vid precis rätt tillfälle. Audi-kvalitet som jobbar i det tysta skulle man kunna säga.

Dessutom vidareutvecklar vi ständigt våra Originalstartbatterier med nya smarta extrafunktioner som gör våra batterier ännu mer användarvänliga, exempelvis avgasningspluggarna på pluspolens skyddskåpa eller syranivåmätaren som visar att det är dags att byta batteri.

Det finns många anledningar att välja ett Audi Originalstartbatteri – här är några:

 • Skräddarsydda – våra originalstartbatterier är exakt anpassade efter din Audi-modell och dess energibehov. Det gör att de kommer att fungera perfekt tillsammans med din Audi
 • Driftsäkra – Audi Originalstartbatterier är tillverkade med högsta kvalitet för maximal livslängd
 • Optimal energinivå – Audi Originalstartbatterier har låg självurladdning under hela livscykeln för att alltid kunna leverera optimal energiförsörjning vid precis rätt tillfälle. Det gör att våra Originalstartbatterier har utmärkta kallstartsegenskaper
 • Underhållsfria – Audi Originalstartbatterier är underhållsfria, därmed är behovet av kontroll och underhållservice minimalt

 • 1300x551_AOT_DIV_121028.jpg
  Audi Originalstartbatterier (våtcellsbatterier)

  Ett friskt och starkt startbatteri är en förutsättning för att din Audi och alla dess funktioner ska fungera som det är tänkt. Audis underhållsfria Originalstartbatterier är konstruerade för att alltid kunna leverera maximal tillförlitlighet, funktion, och säkerhet. Utmärkande drag för denna batterityp är optimerad energinivå, förstklassiga kallstartsegenskaper vilket gör att de startar enkelt även iskalla vintermorgnar, låg vattenförbrukning och lång livslängd. Och tack vare sitt transparenta hölje och sin syranivåmätare är det även lätt att kontrollera batteriets aktuella kondition.

 • 1300x551_PSB_Handel_Teil-1_ATO_RZ_DE_Ansicht-1.jpg
  Audi AGM-batterier (Absorbent-Glass-Mat)

  AGM-batteri hör till standardutrustningen i Audi-bilar med start-/stoppsystem. Audi AGM-batterierna är underhållsfria, har hög cykelstabilitet, klarar de högsta energikraven för moderna fordon och har extremt lång livslängd. Tack vare sina goda kallstartsegenskaper garanterar ett AGM-batteri kraftfulla starter vilket ger färre startproblem vintertid. De klarar större lutningsvinkel och är därför läcksäkra vid monteringen.

Batterityper

Audis originalbatterier skiljer sig åt beroende vilken modell de monteras i. Gemensamt för alla Audis startbatterier är att de är underhållsfria, har lång livslängd och alltid ger din Audi rätt mängd energi vid rätt tillfälle.
Hitta din Audi-återförsäljare