Aerotorkarblad > Audi Originaldelar > Audi Service och reparation > Audi Sverige

Audi Original Aerotorkarblad.
- glasklar fördel.

Du alltid lita på Audi Original Aerotorkarblad – oavsett vad vädrets makter har i bakfickan.

Original Aerotorkarbladens aerodynamiska utformning ser till att svepa din Audis vindruta optimalt, även i höga hastigheter, i ur och skur, sommar som vinter. Och när det är dags att byta torkarblad så gör du det enkelt och smidigt med ett klick. Så vänta inte för länge med att byta torkarblad på din Audi. De ser ju till att hålla sikten klar i färdriktningen.

 • 883x496_AOT_DIV_121026_TZB-3-16.jpg
  Torkarbladsbyte

  Det bästa sättet att vara säker på att Original Aerotorkarbladen sveper optimalt är att byta dem med jämna mellanrum. Tumregeln är att byta dem i samband med däckbyte eller enligt intervallerna nedan:

  – Vid längre körsträckor (mer än 16 000 km/år): var 6:e månad
  – Vid normala körsträckor (8 000 - 16 000 km/år): var 9:e månad
  – Vid kortare körsträckor (mindre än 8 000 km/år): var 12:e månad

  Hitta Audi Serviceverkstad

Det finns många anledningar till att välja Audi Original Aerotorkarblad – här är tre:

 • Perfekt passform. Tack vare de innovativa Original Aerotorkarbladens flexibla skenor justeras de efter vindrutans krökning och storlek vilket skapar ett jämnt tryck över hela svepytan.
 • Sveper optimalt – även i höga hastigheter. Tack vare Original Aerotorkarbladens aerodynamiska design, inbyggda spoiler och dubbla precisionsbyggda flexibla skenor sveper de optimalt i alla lägen, oavsett väderlek och hastighet.
 • Upp till 30 % mindre slitage. Tack vare högkvalitativa material och den särskilda mjukgående beläggningen minskar Original Aerotorkarbladen både friktion och slitaget med upp till 30 procent jämfört med konventionella vindrutetorkare vilket ger torkarbladen avsevärt ökad livslängd.