Audi Originaldelar > Audi Service och reparation > Audi Sverige

Audi reservdelar

Audi Originaldelar:
100% passform.
100% Audi.

Din Audi vet själv när det är dags för service. Och vi som byggde din Audi kan den bäst. Hos våra auktoriserade Audi-verkstäder är din Audi alltid i trygga händer. Vi vet nämligen vad din bil behöver för ett långt och friktionsfritt liv. Därför använder vi bara Audi Originaloljor, -tillsatser och -delar tillverkade enligt exakt samma specifikationer som när din Audi byggdes.
Driftsäkerhet à la Audi helt enkelt.

 • 1300x551_AOT_DIV_141020.jpg
  Audi original vindruta

  Eftersom din och dina medpassagerares säkerhet är högst på listan för oss, vill vi påminna om att vindrutan i allra högsta grad är en del av bilens integrerade säkerhet. Utöver att den är en del av bilens bärande struktur sitter där ofta system som har med säkerheten att göra. Så om du får ett stenskott, laga eller byt vindrutan på en gång innan den spricker upp mer. Och gör det hos dem som verkligen kan din bil.

 • engine-and-oil-1300x551.jpg
  Audi Originalolja

  Vår Originalolja kompletterar din motor och säkerställer bästa möjliga prestanda. Den smörjer, skyddar och rengör motorn så att den fortsätter att hålla samma höga nivå som när din Audi var ny. Vill du köpa ny Originalmotorolja gör du det enklast hos en auktoriserad Audiverkstad.

 • 1300x551_AOT_DIV_121026.jpg
  Audi Aero- torkarblad

  Du alltid lita på Audi Original Aerotorkarblad – oavsett vad vädrets makter har i bakfickan.
  Original Aerotorkarbladens aerodynamiska utformning ser till att svepa din Audis vindruta optimalt, även i höga hastigheter, i ur och skur, sommar som vinter. Och när det är dags att byta torkarblad så gör du det enkelt och smidigt med ett klick. Så vänta inte för länge med att byta torkarblad på din Audi. De ser ju till att hålla sikten klar i färdriktningen.

 • 1300x551_AOT_DIV_121028.jpg
  Audi Original startbatterier

  Startbatteriet i din Audi är viktigare än du kanske inser. Dagens Audi-bilar innehåller en mängd avancerade förarassistanssystem och funktioner som ska göra körningen både säkrare och bekvämare. Det innebär att batteriet i din Audi alltid måste leverera rätt mängd energi vid rätt ögonblick, sommar som vinter, stekheta sommardagar som isande vinternätter. Därför utsätts Audi Originalstartbatterier för extrema uthållighetstester så att de alltid levererar precis så mycket energi som din Audi kräver. Varken mer eller mindre.

 • 1300x551_AOT_DIV_121016.jpg
  Audi Originalbromsar

  Bromsarna i din Audi ska se till att bromsa ner bilen tryggt säkert och på kortast möjliga sträcka i alla typer av trafiksituationer, från mjuka inbromsningar i stadskörning till upprepade hårda inbromsningar i hög fart eller i nedförslut. Och de ska fungera felfritt i alla typer av väder och temperaturer. Då är det tryggt att veta att din Audi är utrustad med Audi Originalbromsar av exakt samma typ som satt på din Audi när den var ny.

 • 1300x551_AOT_DIV_121019(1).jpg
  Audi Original damm- och pollenfilter

  Vi på Audi bryr oss om att varje åktur i din Audi ska vara en njutning. Därför lämnar vi inget åt slumpen. Ta exempelvis luften du andas – den innehåller både damm och partiklar som i värsta fall skapar obehag för dig, särskilt om du är allergisk. Med Audi Original Damm- och pollenfilter renas kupéluften i din Audi så att du kan fortsätta att andas väldoftande luft med Originalkvalitet.

Därför får bara en originaldel från Audi kallas Audi Original.

Vi på Audi är kända för vår kvalitetsfilosofi. Det gäller allt vi gör. Därför är våra Originaldelar tillverkade med exakt samma precision, passform och kvalitet som delarna som din Audi tillverkades av.

Här är några av detaljerna som gör en originaldel från Audi till det självklara valet för din Audi:

 • Audi Originaldelar uppfyller högsta tänkbara krav på såväl tillförlitlighet som livslängd.
 • Varje komponent i din Audi måste fungera friktionsfritt. Därför är varje Audi Originaldel optimerad för den modell den är avsedd för.
 • För att få kallas Audi Originaldel måste varje komponent klara våra extremt tuffa uthållighetstester.
 • 100% Audi år efter år. De flesta originaldelar till din Audi går att köpa i upp till 15 år efter att din Audi-modell har slutat tillverkas.
 • En Audi Originaldel är optimerad för just din bil. Det gör det både enkelt och kostnadseffektivt att byta delarna när det väl blir dags.
 • Din Audi Serviceverkstad kan din Audi. De monterar bara originaldelar och använder bara verktyg anpassade för just din bil.
 • En Audi som är 100 % original kommer alltid att vara mer eftertraktad när du en dag ska byta den.
Hitta din Audi-återförsäljare och serviceverkstad