Audi Service och reparation > Kundområde > Audi Sverige

Audi Service och reparation

Kvalitet utan kompromisser.

Din Audi vet själv när det är dags för service. Och vi som byggde din Audi kan den bäst. Hos våra auktoriserade Audi-verkstäder är din Audi alltid i trygga händer. Vi vet nämligen vad din bil behöver för ett långt och friktionsfritt liv. Därför använder vi bara Audi Originaloljor, -tillsatser och -delar tillverkade enligt exakt samma specifikationer som när din Audi byggdes.
Driftsäkerhet à la Audi helt enkelt.

883x496_AOZ_P_161031.jpg

Boka Service online och få priset direkt!

Med Audi Servicebokning online bokar du enkelt tid för service av din Audi. Vi ger förslag på service för din bil baserat på registreringsnummer och du kan se priset direkt i bokningsprocessen. Efter att du valt datum och tid som passar dig får du inom kort en bekräftelse på din bokning från din verkstad.
Boka Service online och få priset direkt!
originalserv1920x1080.jpg

Audi Originalservice

Kvalitet lönar sig alltid. Audi Originalservice är det smarta sättet att få din Audi att rulla längre mellan serviceintervallerna. Med Audi Originalservice förlängs dessutom Audis mobilitetsgaranti automatiskt.
Läs om Originalservice
basserv_1920x1080.jpg

Audi Basservice

Din Audi är alltid värd att hållas i topptrim. För dig som har en Audi årsmodell fram till 2014 finns Audi Basservice. Samma detaljomsorg och Audi originalkvalitet som du är van vid, bara till ett lägre pris.
Läs om Basservice
AudiKort Visa_ny1920x.jpg

Dela upp betalningen med Audikort Visa

AudiKort Visa gör tillvaron med din Audi både enklare, tryggare och mer förmånlig. Kortet kan användas över hela världen och du får poäng på alla inköp, var du än handlar. Dessutom kan du helt avgifts- och räntefritt dela upp köpen hos din Audi-återförsäljare på 12 månader.
Läs om Audikort Visa
 • 1300x551_direktannahme.jpg
  Garantier

  Vilka slags garantier omfattas min Audi av, vilka garantier följer med när jag köper en ny Audi och finns det garantier även om jag äger en äldre Audi? Här kan du läsa mer om våra garantier som håller dig och din Audi rullande i alla lägen.

  Läs mer om garantier
 • 1300x551_ASER_P_161049_rgb.jpg
  Serviceavtal

  Med Audi Serviceavtal är du och din Audi alltid i trygga händer. Du betalar en fast månadsavgift och din Audi servas på en auktoriserad Audi-verkstad av erfarna servicemekaniker. Tryggt och enkelt.

  Läs mer om serviceavtal
 • 1300x551_ASER_P_161060_rgb.jpg
  Reservdelar

  En helhet är summan av dess delar. Därför är Audi Originaldelar utvecklade med exakt samma passform och kvalitet som delarna på din Audi när den var ny. Då kan du dessutom vara säker på att din Audi fortsätter att vara en Audi till 100 %. Vi kallar det för Audi-kvalitet rätt och slätt.

  Läs mer om Audi originaldelar
dackofalg_1920x1080.jpg

Däck och fälg

Däcken på din Audi är viktiga. De är trots allt din bils enda kontakt med vägen och sammanlagt inte mycket större än fyra fotavtryck. Dessutom måste fälgarna på din Audi utstå extrema påfrestningar i tusentals mil utan att deformeras. Det här vet vi på Audi. Därför lämnar varje ny Audi fabriken med däck och fälgar som är optimerade för varje specifik Audi-modell.
Läs mer om däck och fälg

Tillbehören

I Audis onlinekatalog för Originaltillbehör hittar du alla tillbehör och accessoarer som förenklar och förbättrar tillvaron med din Audi. Du kan även kontakta din Audi-återförsäljare för mer information.
Tillbehör Online
skadereparation.jpg

Trygg och säker skadereparation

En Skadespecialist garanterar alltid att bilen reparerats enligt tillverkarens anvisningar, med senaste teknik av personal utbildad enligt Audi’s utbildningsprogram. Dessutom används alltid Originaldelar. Allt för att garantera kvaliteten och ge dig trygghet på vägarna.
Läs mer om skadereparation