00:00 | 00:00

Stenskott - Helt klart ett fall för Audi

Först ett stenskott i rutan. Sen ett litet gupp i vägen eller fukt som fryser till is – och vips har du fått en spricka i rutan. Orsaker som är småsaker var för sig, men som tillsammans får stora konsekvenser. Om man inte lagar ett stenskott omedelbart, blir följden ofta att hela rutan måste bytas.

Låt det inte gå så långt. Audi Bilglas kan laga rutan så effektivt att man ofta inte längre kan se skadan med blotta ögat. Ju snabbare skadan åtgärdas, desto osynligare blir skadestället. Många försäkringsbolag premierar denna snabba lagningsmetod: Kunder med halv- eller helförsäkring behöver oftast inte betala reparationen själva.

Om ett stenskott inte skulle gå att laga och det istället är nödvändigt att byta rutan, är även detta ett klart fall för din Audi-återförsäljare. Din ruta byts då mot en Audi Original-ruta, som alltid har exakt passform. Har du en halv- eller helförsäkring betalar du bara självrisken, vad den ligger på beror på ditt försäkringsbolag.

Fördelar för dig

  • Säkert: Din Audi-återförsäljare ser till att rutlimmet härdar fullständigt och på så sätt fäster rutan på korrekt sätt, för ett optimalt skydd.
  • Inga följdproblem: Efter att vindrutan bytts, kalibrerar din Audi-återförsäljare om kameran så att de assistanssystem som är kopplade till den fungerar felfritt.
  • Rörelsefrihet: Oftast kan din Audi-återförsäljare erbjuda dig minst två mobilitetsalternativ, t.ex. Audi Hämta/lämna-service, taxi-tillgodokvitto, hyrbil eller cykel.
  • Kostnadsfritt: För kunder med halv- eller helförsäkring, är lagning av rutan med konstharts vanligtvis kostnadsfri.
Hitta din Audi-återförsäljare 320x110_Serviceberater_Kundin_Counter_1.jpg

Hitta en närliggande Audi-återförsäljare eller -verkstad och ordna ett möte med dem direkt.