Serviceavtal_1300x551.jpg

Audi Serviceavtal – ökad kostnadskontroll och bättre andrahandsvärde

Med Audi Serviceavtal betalar ni en fast månadskostnad, vilket underlättar budgetering och uppföljning, oavsett om ni har ett eller flera fordon i er vagnpark. Samtidigt servas era bilar hos auktoriserad Audiverkstad, med specialutbildade mekaniker och alla specialverktyg.

Audi Serviceavtal ger er många fördelar: • Enkel kontroll på kostnaderna för service
• Fast månadskostnad under hela avtalstiden
• Möjlighet att lyfta momsen på månadskostnaden för serviceavtal
• Reparation med Audi Originaldelar
• Förlängd Audi MobilitetsGaranti
• Ökar livslängden och andrahandsvärdet på bilen

Audi Serviceavtal kan med fördel kombineras med märkesfinansiering och Audi Försäkring - allt på en faktura och betalning per månad.
KÖRSTRÄCKA
AUDI SERVICEAVTAL
AUDI SERVICE- OCH UNDERHÅLLSAVTAL
Max 6.000 mil

80  kr/mån

192 kr/mån

Max 8.000 mil

169  kr/mån

338 kr/mån

Max 10.000 mil

258 kr/mån

439 kr/mån

Max 12.000 mil

347 kr/mån

580 kr/mån

Audi Serviceavtal finns i två nivåer, välj det som passar dina behov.

Audi Serviceavtal
All service i enlighet med den serviceplan Audi utfärdat. Samtliga tilläggsarbeten vid planerade intervaller enligt serviceplan till exempel tändstift, bränslefilter, luftfilter och bromsvätska. Vid behov och endast vid servicetillfället ingår: glödlampor (ej Xenon/LED). Gäller både Serviceavtal och Service- och underhållsavtal.

Audi Service- och underhållsavtal
Samma innehåll som Audi Serviceavtal, men också följande när det är dags att byta: bromsklossar, bromsskivor, avgassystem, länkarmar, stötdämpare, fjädrar, drivaxeldamasker, drivknutar, kopplingslamell och tryckplatta, urkopplingslager, startbatteri, hjullager, och glödlampor (ej Xenon/LED).

Möjlighet finns att välja till däckförvaring, lånebil vid verkstadsbesök, tvätt och förlängd garanti.

Fråga din säljare för en prisuppgift.
Vid varje utförd service förlängs MobilitetsGarantin (gäller vid driftstopp som inte vållats av föraren och omfattar hjälp på plats, hyrbil eller övernattning på hotell). Det ger tillgång till ett rikstäckande servicenät i Sverige och även i Europa. Hjälpen finns alltid nära till hands.

Öka livslängden och andrahandsvärdet på din bil
Med vårt serviceavtal repareras er Audi alltid med Audi Originaldelar. Ni får garantier på originaldelarna och på utfört arbete. En Audi med fullständig verkstadshistorik och med Audi stämplat i serviceboken ökar andrahandsvärdet när det är dags att byta bil.
Följande omfattas inte av Serviceavtalet

Fel eller skador som täcks av garantier, försäkringar eller motsvarande. Fel eller skador på motor och växellåda, täcks normalt av kundens maskinskadeförsäkring, drivlineförsäkring eller aggregatskador. Glas-, lack-, korrosions och karosskador. Yttre åverkan på kaross och lack. Reparationer av skador förorsakad av vårdslöshet, försummelse, vanvård, felaktigt handhavande eller överbelastning, brand, naturkatastrof eller trafikolycka. Bärgningskostnader och startbogseringar. Kostnader för självrisk i försäkringsärenden. Stilleståndsersättning. Drivmedel. Fel eller skador som beror på att produkter monterats eller tillförts fordonet. Hjulinställningar.


*SAMTLIGA MÅNADSBELOPP GÄLLER AVTAL OM 36 MÅNADER ELLER MAXIMALT ANGIVNA MIL OVAN, DET SOM INFALLER FÖRST. ALL SERVICE UTFÖRS I ENLIGHET MED AUDI SERVICEPLAN. EVENTUELLA TILLÄGGSARBETEN UTÖVER AUDI SERVICEPLAN BEKOSTATS AV KUND. ALLA UPPGIFTER GÄLLER VID TIDPUNKTEN FÖR TRYCKNING, RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES. SERVICEAVTAL KAN ENDAST TECKNAS PÅ NYA BILAR SÅLDA AV AUKTORISERADE AUDI-ÅTERFÖRSÄLJARE.

Kontakta mig 320x160_ADIV_P_10258.jpg

Vill du bli kontaktad av en säljare? Våra bilförsäljare hjälper gärna till att svara på dina frågor.

Bygg din bil bygg-din-bil-carpark.jpg

Här kan du enkelt se månadskostnaden för din Audimodell.