Financial Services > Kundområde > Audi Sverige

Financial Services

 • Q8_1920x600_Sida.jpg
Q8_1920x600_Sida.jpg

Det enda som är lagom med nya Audi Q8 är finansieringen.

Vår finansieringslösning är så pass enkel och förmånlig att 8 av 10 Audiägare faktiskt väljer att skaffa sin bil via oss. Finansieringen sker med restskuld eller restvärde där bilen fungerar som säkerhet, vilket ger en lägre månadsbetalning. Via oss får du dessutom lägre pris på Audi Försäkring och kan kombinera den med ett serviceavtal som har en fast månadskostnad, så att du har koll på dina utgifter under hela avtalstiden. Allt på en faktura med månatlig betalning. Välkommen till ett enklare bilägande.

 • 1920x1080_Stage_AA1_181001.jpg
  Audi Privatleasing

  Privatleasa och beställ din Audi direkt via hemsidan. Välj modell, anpassa bilen genom några enkla val och välj sedan körsträcka. Fördelarna med Privatleasing är att du slipper krav på kontantinsats och att du inte behöver känna oro över bilens framtida värde. Efter avtalstiden återlämnas bilen till din Audi-återförsäljare. Att leasa bil privat är ett bekvämt sätt att ha bil, den bärande tanken med Audi Privatleasing är enkelhet.

  Beställ online
 • 320x160_AOZ_A8_131049.jpg
  Audi Billån

  Billån är en intressant finansieringsform för både privatpersoner och företag som vill äga fordonet. Vi erbjuder möjligheten att anpassa billånet efter era förutsättningar. Audi Billån erbjuds med restskuld vilket ger en lägre månadskostnad och möjlighet att kunna byta till ny bil oftare. Bilen fungerar som säkerhet för lånet och månadskostnaden följer bilens värdeminskning.

  Läs mer om Audi Billån
 • 320x160_AOZ_A8_131047.jpg
  Audi Företagsleasing

  Vi erbjuder individuellt anpassad leasing för företag med möjlighet att välja mellan finansiell- eller operationell leasing. Att leasa företagsbil är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar. Oftast är momsen på leasingavgiften till hälften avdragsgill, inget krav på särskild leasingavgift (handpenning) finns och företagets bilbehov tillgodoses utan bundet kapital.

  Läs mer om Audi Företagsleasing
 • 563x317_ADIV_P_121054.jpg
  Audi Millån

  Använder du din Audi både privat och i tjänsten erbjuder vi finansieringsformen Audi Millån. Ett alternativ till förmånsbil när arbetsgivaren intygar att merparten av din årliga körsträcka sker i tjänsten.

  Läs mer om Audi Millån
 • 320x160_carcheck.jpg
  Audi Serviceavtal

  Audi Serviceavtal innebär en låg fast månadskostnad för Originalservice. Bilen servas av specialutbildade mekaniker med tillgång till samtliga specialverktyg och ger en förlängd Audi Mobilitetsgaranti. Med Audi Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din nya Audi.

  Läs mer om Audi Serviceavtal
 • audi-forsakring-16-9.jpg
  Audi Försäkring

  Audi Försäkring ger en unik kombination av fördelar med generösa ersättningsnivåer. Du ersätts med en helt ny Audi eller 120 procent av marknadsvärdet om bilen blir obrukbar på grund av skada. Råkar fordonet ut för en skada utförs reparationen med Audi Originaldelar av en auktoriserad Audi-verkstad.

  Läs mer om Audi Försäkring
 • 1300x551_AQ8_D_181031(1).jpg
  Business Lease

  Ett förmånligt och enkelt bilinnehav med företagets bilutgifter för leasing, serviceavtal och försäkring samlat på en och samma faktura. Attraktivt helhetserbjudande till en konkurrenskraftig månadskostnad.

  Läs mer om Business Lease
 • audi-fleet-support-1300x551.jpg
  Audi Fleet Support

  Med Audi Fleet Support får ert företag lika bra kontroll över bilkostnaderna som över personalkostnaderna. Fleet Support innebär en enkel hantering, finansiering och administration för företag med fler än tio bilar.

  Läs mer om Audi Fleet Support
 • 1180x664_AOZ_TT_P_161001.jpg
  Audi Personalbil

  Audi Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda sina anställda. För företaget innebär det en kostnadsneutral personalförmån som kan finansieras genom att den anställde betalar de bilrelaterade kostnaderna genom ett löneavdrag.

  Läs mer om Audi Personalbil
Bygg din bil bygg-din-bil-carpark.jpg

Här kan du enkelt se månadskostnaden för din Audimodell.

Våra modeller hitta-och-byg-din-audi-hem-16-9.jpg

Vi erbjuder modeller för alla behov, välj mellan SUV, kombi, sedan eller crossover.

Kontakta mig 320x160_ADIV_P_10258.jpg

Vill du bli kontaktad av en säljare? Våra bilförsäljare hjälper gärna till att svara på dina frågor.