Gällande Covid-19 > Audi Sverige
Covid-19

Covid-19

Gällande COVID-19

Bästa Audi-kund,
Vi är inne i en oviss tid och ser en fortsatt spridning av coronaviruset som påverkar hela vårt samhälle. Vi vill därför informera dig om hur det påverkar vår verksamhet och vilka åtgärder som vi har vidtagit för att skydda våra anställda, våra besökare och dig som är kund. Vi gör vårt bästa för att även i denna tid ge dig den bästa kundupplevelsen, samtidigt som vi följer riktlinjerna från våra myndigheter. Först och främst måste vi värna de som är drabbade och deras familjer.

Våra återförsäljare har fortfarande öppet för att erbjuda dig mobilitet och följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer noggrant för att minimera eventuell smittspridning. För att minska den fysiska kontakten kan du enkelt nå din säljare och servicerådgivare via mail, telefon eller chatt på respektive hemsida. Du kan även boka din service online på audi.se. Många återförsäljare erbjuder även hämta/lämna-service både vid verkstadsbesök och vid bilköp. Vår högsta prioritet är att Du som kund känner dig trygg samt får den hjälp och service du önskar i ditt bilägande.

Efter ett längre produktionsuppehåll och införande av hälsoskyddande åtgärder har Audi återupptagit produktionen i samtliga tillverkningsanläggningar. Tillverkningstakten kommer att öka successivt tills normal produktionstakt är återupptagen. P.g.a. produktionsupphållet har vi i dagsläget svårt att svara på frågor om exakta leveransdatum och ber om förståelse för den extraordinära situationen. Om du har beställt en bil rekommenderar vi att du håller kontakten med din säljare som kan hålla dig uppdaterad när ny information kommer.

Ta väl hand om dig och din omgivning!

Sidan uppdateras löpande.
Hitta en Audi-återförsäljare
Välkommen in till din närmaste handlare och upptäck Audi.
Sök här
Hitta en Audi-återförsäljare i ditt område

Presskontakt