Approved :plus – bättre än begagnad > Audi Sverige

Så gott som nya.
Detta är Audi Approved :plus

Audi Approved :plus är det självklara valet för dig som vill köpa en nästan ny Audi. Alla bilar har genomgått en omfattande 110-punktskontroll, är högst 60 månader gamla och har gått max 10.000 mil – bilar som är så gott som nya, med andra ord. Som pricken över i:et ingår dessutom minst 12 månaders garanti. Välkommen till ett mer bekymmersfritt bilägande.

Garanti

Audi Approved :plus garanti

En garanti som gör att din Audi är så gott som ny. För även om din bil redan gått ett antal mil så ger garantin dig en bra start på ett problemfritt bilägande. Garantin gäller från och med det datum som finns angivet på garantibeviset. Garantin ger ersättning vid plötsliga och oförutsedda fel på elektriska och mekaniska komponenter så som t.ex. motor, koppling, växellåda samt fabriksinstallerat multimediasystem.

Läs mer om garanti
Vad innebär

Vad ingår i Audi Approved :plus?

 • 110-punkterskontroll
  Samtliga bilar i programmet har genomgått en noggrann och omfattande 110-punktskontroll där bilens samtliga funktioner testas. Om något behövs bytas används uteslutande Audi Originaldelar. Efter kontrollen undertecknas ett protokoll av verkstadsförmannen och läggs i bilen.
 • Finansierings- och leasinglösningar
  Via Audi Finans kan din Audi Approved :plus-återförsäljare erbjuda dig attraktiva och individuellt anpassade finansieringstjänster med låga månadsavgifter och flexibla möjligheter då kontraktet löper ut. Du kan också välja något av våra förmånliga leasingalternativ.
 • Inbyte
  Vi tar gärna din bil i inbyte när du bestämt dig för en Audi Approved :plus-bil.
 • Ersättningsbil
  Om du behöver besöka oss på verkstaden med din bil så kan din Audi Approved :plus-återförsäljare erbjuda dig en ersättningsbil till rimlig kostnad.
 • 10 dagars bytesrätt
  Om du inom tio dagar kommer på att en annan Audi Approved :plus-bil skulle passa dig bättre har du rätt att byta. Din Audi Approved :plus-återförsäljare kan berätta mer om villkoren.