Audi stories > Audi stories > Audi Sverige

Audi stories

 • Inspiratörer

  A220197_1920x1080.jpg

Inspiratörer

A220197_1920x1080.jpg

Inspiratörer

 • robin_soderling1_1920x1080.jpg
  Privat med Robin

  Han hade vunnit tio titlar, var rankad fyra i världen och bodde i Monte Carlo — ändå mådde han inte bra. Den tidigare tennisstjärnan Robin Söderling har fått mycket beröm för att han pratat öppet om psykisk ohälsa inom elitidrotten. Nu bygger han ett eget sportföretag och coachar sina barn på tennisbanan.

  Läs mer
 • roy_fares1_1920x1080.jpg
  "Tidigare ville jag bli älskad av alla, men helt ärligt, vem är perfekt?"

  Redan som ung fick Roy Fares lära sig att stå på egna ben. efter några tuffa bakslag och med stor målmedvetenhet och en omåttlig passion för sötsaker är han i dag stjärnbagaren med sitt alldeles egna kaféimperium.

  Läs mer
 • A220211_1920x1080.jpg
  Ökensuccén

  Årets Dakarrally bjöd på både väntade och oväntade utmaningar, felnavigeringar i sanden och grymt teamwork – men framför allt blev det en fantastisk framgång för Audis tre bilar, alla utrustade med en elektrisk drivlina.

  Läs mer
 • 1920x1080-desktop-ken-block-audisport-12621B01.jpg
  Elektrisk mobilitet är framtiden

  Ken Block är en motorsportikon. Här i en Audi RS e-tron GT på Audi Sports hemmaplan. Vi pratade med honom om elektrisk mobilitet, framsteg och vad han har på gång tillsammans med Audi.

  Läs mer
 • rackvidden_1920x1080.jpg
  Koll på räckvidden

  Vi går till botten med vad räckviddsångest betyder och hur man botar den. Audi magazine har tagit hjälp av Eric Rinman som är produktchef för Audi e-tron.

  Läs mer
 • vinnande_smak_3.jpg
  Vinnande smak

  När coronapandemin bröt ut så kunde Tommy Myllymäki ha backat och stoppat öppningen av sin länge planerade drömrestaurang. I stället vågade han satsa, och Aira blev utnämnd till Årets affärskrog.

  Läs mer
 • marc_lichte_2.jpg
  Äntligen i mål

  Audis designchef Marc Lichte tycker att e-tron GT är den snyggaste bil han någonsin designat. Plus att den kombinerar hållbarhet och effektivitet på ett revolutionerande nytt sätt.

  Läs mer
 • Batterikungen__peter_carlsson_1.jpg
  Batterikungen

  Så vill Peter Carlsson, entreprenören bakom Europas största batterifabrik, ta världen in i en ny elektrisk era.

  Läs mer