Audi stories > Audi Sverige
Ken Block

Audi stories

Elektrisk mobilitet är framtiden

Om Audi stories

Här hittar du det bästa från Audis värld. Bland annat från Audi magasin. Låt dig inspireras av intressanta människor, reportage, biltester och mycket annat. Våra bästa stories, helt enkelt.

 • 1920x1080-desktop-charging-hub-12921B07.jpg
  Audi charging hub: snabbladda effektivt

  Snabbladdning med lounge: Senaste pilotprojektet för Audi ger en förhandstitt på morgondagens snabbladdning för elbilar i stadsmiljö.

  Läs mer
 • 1920x1080-desktop-Q4-Nachhaltigkeit-08721B01.gif
  Hållbarhet i elbilar

  En 360-gradersstrategi kring hållbarhet är ett måste för elbilar. Hur ser vårt hållbarhetsarbete under hela livscykeln för en Audi Q4 e-tron?

  Läs mer
 • robin_soderling1_1920x1080.jpg
  Privat med Robin

  Han hade vunnit tio titlar, var rankad fyra i världen och bodde i Monte Carlo — ändå mådde han inte bra. Den tidigare tennisstjärnan Robin Söderling har fått mycket beröm för att han pratat öppet om psykisk ohälsa inom elitidrotten. Nu bygger han ett eget sportföretag och coachar sina barn på tennisbanan.

  Läs mer
 • roy_fares1_1920x1080.jpg
  "Tidigare ville jag bli älskad av alla, men helt ärligt, vem är perfekt?"

  Redan som ung fick Roy Fares lära sig att stå på egna ben. efter några tuffa bakslag och med stor målmedvetenhet och en omåttlig passion för sötsaker är han i dag stjärnbagaren med sitt alldeles egna kaféimperium.

  Läs mer
 • ny_energi1_1920x1080.jpg
  Ny energi!

  Över 600 globala trender har analyserats i arbetet för att ta fram strategin Vorsprung 2030, som ska säkerställa att Audi går i bräschen för en grön omställning.

  Läs mer
 • 1920x1080-desktop-ken-block-audisport-12621B01.jpg
  Elektrisk mobilitet är framtiden

  Ken Block är en motorsportikon. Här i en Audi RS e-tron GT på Audi Sports hemmaplan. Vi pratade med honom om elektrisk mobilitet, framsteg och vad han har på gång tillsammans med Audi.

  Läs mer
 • 1920x1080-desktop-GT-Simona-Falcinella-08621C01.jpg
  Driven av passion, glädje och nyfikenhet

  Simona Falcinella, chef för Audis Colour & Trim-enhet, om skönhet och dess betydelse – och om Audi RS e-tron GT.

  Läs mer
 • A210378_1920x1080.jpg
  Hemma med vinden

  Vi gör ett besök i Audis unika vindtunnelcenter i Ingolstadt.

  Läs mer
 • vinnande_smak_3.jpg
  Vinnande smak

  När coronapandemin bröt ut så kunde Tommy Myllymäki ha backat och stoppat öppningen av sin länge planerade drömrestaurang. I stället vågade han satsa, och Aira blev utnämnd till Årets affärskrog.

  Läs mer
 • marc_lichte_2.jpg
  Äntligen i mål

  Audis designchef Marc Lichte tycker att e-tron GT är den snyggaste bil han någonsin designat. Plus att den kombinerar hållbarhet och effektivitet på ett revolutionerande nytt sätt.

  Läs mer
 • e-tron_gt_ljud_2.jpg
  Ljudet av framtiden

  Genom vår hörsel får vi också tillgång till minnen och känslor, vilket har en avgörande betydelse för hur vi betraktar världen. Här är historien hur Audis ljudtekniker genom ett innovativt tänk byggde ljudet till e-tron GT.

  Läs mer
e-tron GT

Senaste nytt

Här hittar du senaste nytt och våra pressreleaser.

Till senaste nytt