Smartphone interface

Functions on Demand

Flexibla villkor efter dina behov

Flexibilitet är viktigt i dagens samhälle. För att säkerställa att din Audi är lika flexibel som ditt liv kan du välja mellan olika avtalslängder när du uppgraderar din Functions on Demand-utrustning.


  • För den spontana

  • 1* eller 6

  • månader

  • För planeraren

  • 1 eller 3

  • år

  • För den beslutsamma

  • Livstid

  • obegränsat

*
Funktionen kan bokas en gång för fordonet.

Så här fungerar Audi Smartphone Interface

Vill du kunna använda ditt innehåll från din smartphone under körning? Audi Smartphone Interface ansluter din smartphone¹ till din bil genom att implementera Apple Car Play och Android i din Audi.

Det ger dig också tillgång till innehåll som navigering, telefonsamtal, musik och utvalda tredjepartsappar. Ditt smartphoneinnehåll överförs sömlöst via USB direkt till MMI-displayen och kan därmed användas bekvämt via MMI eller röststyrning.

Tillgängligheten kan skilja sig mellan modeller. Du hittar utbudet för just din Audi i Audi Functions Store.

Prislista
1 testmånad³
10 kr⁴
1 månad
Från 80 kr⁴
6 månader
Från 390 kr⁴
1 år
Från 760 kr⁴
2 år
Från 1 400 kr⁴
3 år
Från 2 000 kr⁴
Livstid
Från 3 900 kr⁴
Priserna som visas i myAudi-app är juridiskt bindande vid köptillfället.
Avvikelser kan förekomma då priserna kan variera beroende på val av modell.
1
Kontakta en Audi-återförsäljare eller besök  www.audi.com/bluetooth  för information om kompatibla mobiltelefoner.
2
Audi har inget inflytande på vilka appar som visas via Audi smartphone interface. Respektive leverantör ansvarar för innehållet och funktionerna som visas i apparna.
3
Funktionen kan testas en gång per utsedd huvudanvändare för 10 kr för en månad. Detta kan göras för max. två huvudanvändare per år och bil.
4
Alla priser är inklusive moms.
Priserna som visas i myAudi-app är juridiskt bindande vid köptillfället.
5
Den aktuella kompatibiliteten med iOS-/Android-operativsystemet hittar du i beskrivningen av myAudi-app i motsvarande App Store. Registrering krävs på my.audi.com.
Omfattningen av och innehållet i Audi ID och myAudi är inte juridiskt bindande. Audi garanterar inte riktigheten, omfattningen eller aktualiteten för innehållet i Audi ID och myAudi. I synnerhet garanterar inte Audi att Audi ID och myAudi är konstant tillgängligt, avbrottsfritt, virusfritt, utan säkerhetsavbrott eller att innehållet i Audi ID och myAudi kan laddas ner säkert.