Audi connect e-tron Dienste | Audi Deutschland

Audi digital services

Audi connect fjärrstyrning i e-tron-modeller

Ingår i Audi connect fjärrstyrning i e-tron-modeller:

Fordonsstatus*
563x317_vehicle_status_report.jpg
Med fjärråtkomst till fordonsstatus kan du enkelt läsa av information om bilen via myAudi-app i din smartphone. Exempelvis information om aktuell laddningsstatus och återstående elektrisk räckvidd.

Fjärrstyrd laddning*
563x317_Q8e_2022_4551.jpg
Både tillgänglig räckvidd och laddningsstatus kan kontrolleras snabbt och enkelt med myAudi-app¹. Laddningsprocessen kan också bekvämt startas på detta sätt. Vid behov kan en laddningstimer ställas in.

Fjärrlåsning/-upplåsning²،*
563x317_Q8e_2022_4462.jpg
Med myAudi-app¹ kan du enkelt och bekvämt låsa och låsa upp din bil oavsett avstånd. Det spelar ingen roll om du befinner dig på ett kafé runt hörnet eller i en annan stad. Tack vare den säkra myAudi-registreringsprocessen och tilldelningen av en PIN-kod är din bil skyddad mot obehörig åtkomst.

Fjärrstyrd luftkonditionering*
563x317_Q8e_2022_4436.jpg
Tack vare fjärrstyrd luftkonditionering via smartphone kan du ställa in en behaglig temperatur innan du ger dig iväg.

Parkeringsposition*
1920x1080_Q8e_2022_4397.jpg
Gör det enkelt och snabbt att lokalisera din parkerade bil genom att visa den på kartan i myAudi-app¹.

e-tron ruttplanerare*
563x317_Q8e_2022_4544.jpg
Planera bekvämt din rutt hemifrån med myAudi-app. Om du behöver stanna och ladda bilen på vägen tas det automatiskt med i beräkningarna. Tack vare den onlineanslutna databasen inkluderas även nyligen installerade laddningsstationer i myAudi-app¹.

*
Tillgängligheten för de enskilda Audi connect-tjänsterna beror på modell och land. Kontakta din Audi Partner för mer information.

Kontrollera tillgänglighet

Tillgängligheten som visas här avser alltid den senaste modellårgången som kan beställas. Kontakta din Audi Partner eller titta i instruktionsboken för information om äldre årsmodeller.

Se tillgänglighet för din modell
1
Den aktuella kompatibiliteten med iOS-/Android-operativsystemet hittar du i beskrivningen av myAudi-app i motsvarande App Store. Registrering krävs på my.audi.com.
2
Motorn kan inte startas utan bilnyckel.