Audi connect e-tron Dienste | Audi Deutschland

Audi digital services

Audi connect fjärrstyrning i e-tron-modeller

Alltid i sikte

Audi connect fjärrstyrning-tjänster i e-tron-modeller kopplar ihop din Audi e-tron-modell (elbil) med din smartphone. Det innebär att du som förare av en Audi e-tron-modell bekvämt kan hämta och styra många funktioner via till exempel myAudi-app¹.

Planera laddning. Med funktionen Fjärrstyrd laddning kan du enkelt hålla ett öga på laddningsstatus och laddningsprocessen med myAudi-app¹, oavsett var du befinner dig.

Ingår i Audi connect fjärrstyrning i e-tron-modeller:

Fordonsstatus*
563x317_vehicle_status_report.jpg
Med fjärråtkomst till fordonsstatus kan du enkelt läsa av information om bilen via myAudi-app i din smartphone. Exempelvis information om aktuell laddningsstatus och återstående elektrisk räckvidd.

Fjärrstyrd laddning*
563x317_Q8e_2022_4551.jpg
Både tillgänglig räckvidd och laddningsstatus kan kontrolleras snabbt och enkelt med myAudi-app¹. Laddningsprocessen kan också bekvämt startas på detta sätt. Vid behov kan en laddningstimer ställas in.

Fjärrlåsning/-upplåsning²،*
563x317_Q8e_2022_4462.jpg
Med myAudi-app¹ kan du enkelt och bekvämt låsa och låsa upp din bil oavsett avstånd. Det spelar ingen roll om du befinner dig på ett kafé runt hörnet eller i en annan stad. Tack vare den säkra myAudi-registreringsprocessen och tilldelningen av en PIN-kod är din bil skyddad mot obehörig åtkomst.

Fjärrstyrd luftkonditionering*
563x317_Q8e_2022_4436.jpg
Tack vare fjärrstyrd luftkonditionering via smartphone kan du ställa in en behaglig temperatur innan du ger dig iväg.

Parkeringsposition*
1920x1080_Q8e_2022_4397.jpg
Gör det enkelt och snabbt att lokalisera din parkerade bil genom att visa den på kartan i myAudi-app¹.

e-tron ruttplanerare*
563x317_Q8e_2022_4544.jpg
Planera bekvämt din rutt hemifrån med myAudi-app. Om du behöver stanna och ladda bilen på vägen tas det automatiskt med i beräkningarna. Tack vare den onlineanslutna databasen inkluderas även nyligen installerade laddningsstationer i myAudi-app¹.

*
Tillgängligheten för de enskilda Audi connect-tjänsterna beror på modell och land. Kontakta din Audi Partner för mer information.
Se tillgänglighet för din modell
1
Den aktuella kompatibiliteten med iOS-/Android-operativsystemet hittar du i beskrivningen av myAudi-app i motsvarande App Store. Registrering krävs på my.audi.com.
2
Motorn kan inte startas utan bilnyckel.