Audi Approved :plus

Audi Approved :plus

Välkommen till ett problemfritt bilägande.

Audi Approved:plus består av tidigare ägda Audibilar, högst 48 månader gamla och har gått max 10.000 mil, som alla genomgått en noggrann 110-punkterskontroll. Din Audi Approved:plus-återförsäljare erbjuder dig förutom tidigare ägda Audibilar också en lång rad tjänster. Det här gör att du alltid kan vara säker på att få en bil som uppfyller mycket högt ställda krav och som du kan ha glädje av länge.

Approved:plus 110-punkterskontroll
Samtliga Audi Approved:plus-bilar har genomgått en omfattande 110-punkterskontroll. Bilens alla funktioner testas, och skulle något behöva bytas används uteslutande Audi Original-delar. Efter genomgången kontroll undertecknas protokollet av verkstadsförmannen personligen och läggs i bilen.

Approved:plus Attraktiva finansierings- och leasinglösningar

Via Audi Finans kan din Audi Approved:plus-återförsäljare alltid erbjuda dig individuellt anpassade finansieringstjänster. Hit hör exempelvis skräddarsydda finansieringslösningar med låga månadsavgifter och flexibla möjligheter då kontraktet löper ut. Eller så kan du välja någon av våra attraktiva leasinglösningar.

Approved:plus garanti i toppklass

När du väljer en bil från Audi Approved:plus omfattas den automatiskt av en omfattande 12-månadersgaranti, oberoende av vilken modell du väljer. Denna garanti är fri från självrisker och ersätter upp till två basbelopp.
- Startar att gälla först efter det att nybilsgarantin löpt ut.
- Rätt till låneAudi om din bil skulle råka ut för skada. 3 dygn/20 mil

Approved:plus Provkörning

Bästa sättet för att se om en viss bil passar en är att själv ta en provtur med den. Din Audi Approved :plus-återförsäljare ställer gärna din önskebil till förfogande så att du kan provköra den och pröva bilens olika funktioner själv.

Approved:plus Vi tar din gamla bil i inbyte
När du bestämt dig för en bil från Audi Approved :plus, tar vi din gamla i inbyte. Återförsäljarens testare kontrollerar vilket skick den är i och ger dig sedan ett marknadsmässigt bud.

Approved:plus Ersättningsbil när din egen står på verkstad
Även de bästa bilarna måste då och då in på verkstad – även om det bara är för en kontroll. Vid sådana tillfällen erbjuder din Audi Approved :plus-återförsäljare dig en ersättningsbil till en rimlig kostnad. Fråga din Audi Approved :plus-återförsäljare om de aktuella villkoren.

Approved:plus Du har 10 dagars full bytesrätt
Inom 10 dagar efter att köpehandlingarna undertecknats har du möjlighet att ångra dig, och byta till en annan Audi Approved:plus bil. Har du några frågor om villkoren? Även här står din Audi Approved:plus-återförsäljare gärna till tjänst.