Audi Privatleasing- PremiumLease

Du vill betala för nyttjandet; att äga bilen är inte lika viktigt. Den bärande tanken med konsumentleasing eller ”prenumeration av bil” är enkelhet. Du bestämmer tid, avtalar körsträcka och betalar en leasingavgift per månad. Kombinerar du med serviceavtal får du bra kontroll på bilkostnaderna. Efter avtalstiden återlämnar du bilen till din Audihandlare.

Då finansieringsformen är leasing finns det inget formellt krav på särskild leasingavgift (handpenning). Du får inte heller göra några ränteavdrag i deklarationen och övermilsdebitering tillkommer givetvis om du kör fler mil än ingånget avtal. Alltså är avtalstid och körsträcka extra viktigt att tänka på.

Fakta om Privatleasing

- Smidigt – inget ägande i bilen
- Vet vad det kostar
- Återlämnar bilen efter avtalstiden
- Kunden återkommer ofta
- Kunden ansvarar inte för framtida värde

Audi All Inclusive
- Komplettera med Audi Serviceavtal och Audi Försäkring

Komplettera gärna Audi Privatleasing med Audi Serviceavtal och rabatterad fordonsförsäkring, du får bra kontroll på bilkostnaderna och allt samlat på samma faktura. Utan någon extra avgift.

Vill du veta mer eller komma i kontakt med närmaste Audiåterförsäljare: skicka en förfrågan via länken uppe till höger. Skriv i ämnesraden vilken Audimodell som du är intresserad av samt dina kontaktuppgifter, så återkommer en Audisäljare med mer information och ett affärsförslag.

Privatleasing är till för de leasetagare (kunder) som inte har behov av att äga sin Audi. Utan vill ha friheten att byta med jämna årsintervaller och betala en leasingavgift för nyttjandet. Efter avtalstidens slut lämnas bilen tillbaka till Audiåterförsäljaren. Avtalstiden är ofta 24-36 månader men det finns även möjlighet till längre avtalstid.

Leasingavgift: Det finns inget formellt krav på en särskild leasingavgift (handpenning). Och eftersom privatpersoner inte är momsregistrerade finns inte heller någon möjlighet att lyfta moms på leasingavgiften (som företag gör). Det finns inte heller någon möjlighet att dra av ”under året inbetald ränta” i deklarationen då finansieringsformen är leasing och inte lån.
Efter avtaltidens slut återlämnas bilen tll leverande Audiåterförsäljare, och en avräkning sker med eventuella övermil och skador utöver normalt slitage.

Intresserad av Privatleasing